HTML

Napelemes éji szellem blogja

hiába szitál eső, ha nem tölti fel a lyukakat. hiába süt nap, ha nem melegíti a márványt. hiába hull hó, ha autók mocskolják be. hiába fúj szél, ha nem engeded őt el. hiába élsz, ha nem felejtesz.

Friss topikok

Archívum

2016.06.25. 17:16 jucibagoly

Tíz év

Mire elég tíz év? Mire nem elég tíz év?

Például ezeket lehet tenni tíz évig:

Tíz évig minden nap lehet szenvedni démonokkal az agyban. Tíz évig minden nap lehet önmarcangolni korábbi döntésekért. Tíz évig minden nap lehet vágyakozni felesleges emlékekért. Tíz évig minden nap lehet álmodozni a meg nem történő jövőről. Tíz évig minden nap lehet úgy előre haladni, hogy a tekintet közben hátrafelé néz.

Aztán van másik út is tíz év leéléséhez.

Tíz évig minden nap lehet egy kis terhet lerakni az út mentén. Tíz évig minden nap lehet egy kis problémát megbeszélni, elengedni. Tíz évig minden nap lehet felesleges emlékeket száműzni, újaknak helyet hagyni. Tíz évig minden nap lehet tenni a szebb máért. 

Tíz évig minden nap lehet a múlt hibáiból tanulni, és végre  jövőt építeni.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lopottkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr358843122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása